world.png


Obiective

     O pagina web asigura prezenta companiei tale in Internet. Obiectivele trebuie sa se axeze pe nevoile clientilor tai si cum ar putea website-ul sa serveasca nevoilor acestora. Trebuie subliniate beneficiile pe care clientii le pot obtine folosind serviciile sau produsele companiei tale. Trebuie stabilite strategii pe termen mediu si lung in ceea ce priveste extinderea, modificarea si imbunatatirea continutului si functionarii website-ului.

Publicul tinta

     Este esential sa se identifice carei categorii de utilizatori se adreseaza website-ul precum si ce beneficii pot obtine vizitatorii. Motivele unei vizite sunt specifice fiecarui utilizator in parte, de aceea acestea trebuie intelese in amanunt pentru a putea satisface toate cerintele. Atentia vizitatorului trebuie captata si mentinuta cat mai mult timp, folosind in mod corespunzator atat elemente grafice adecvate, cat si continut concis, bine organizat si care sa respecte preferintele audientei.

Continut

     Un continut bine structurat si optimizat reprezinta autenticitatea unui website. Evaluarea si organizarea continutului reprezinta un aspect important in planul de dezvoltare. Continutul trebuie sa fie concis, cat mai la obiect si bine editat, astfel incat sa fie cat mai aproape de asteptarile audientei. Ambiguitatile pot determina pierderea atentiei vizitatorului. Structurarea trebuie facuta folosind cuvinte scurte, atractive care sa reflecte cel mai bine restul continutului.

Structura

     Aceasta este etapa finala de planificare a website-ului. In aceasta etapa, se tine cont de toate elementele de mai sus (obiective, public tinta si continut) pentru a alege formatul cel mai adecvat pentru site-ul tau. Se realizeaza acum o organigrama a paginilor web care formeaza corpusul site-ului, dar si o schita descriptiva a fiecareia dintre aceste pagini, tinand cont de continutul lor si de necesitatile de navigare. Scopul este de a realiza acum un prototip al website-ului, care sa poata suporta adaugiri sau modificari in functie de imprejurari.

Solutie

     Fie ca ai nevoie de o pagina web de prezentare a firmei tale, de un magazin virtual prin care sa iti poti vinde produsele sau de un blog personal, GEONIT CONSULT te poate ajuta. Folosim tehnici de programare HTML, PHP, CSS, precum si sisteme de tip CMS cum ar fi Joomla, Wordpress, Open Cart, Oscommerce, phpBB.